вторник, 28 септември 2010 г.

И Цецето хвана пътя.

Сигурно си спомняте Цецето, момиченцето дето се криеше, за да пуши цигари. Обещах и да не споменавам това на загрижената и баба, но в замяна ще искам да е неотлъчно до мен в кухнята. Определено не и хареса ролята на Пепеляшка и преди 3 дена ми заяви, че иска да си ходи. Единствената причина да не го направи по- рано била неподходящият тоалет с, който пристигнала а не подигравателният прякор "Изаура", лепнат и от милите братовчедките. Тънката рокличка на презрамки била подходяща само за летните жеги но не и за хладната есен. Цецето ми спомена, че много и харесва тоалета на Грациела и ако реша да и направя "подарък" ,нека бъде нещо подобно. Готова съм на всякакви "подаръци" само броят на гостенките (те никога не са се чувствали като гостенки, но това е тема за друг разговор) ми да намалява.
Преди да си тръгне Цецето любезно позира с новият си тоалет.

4 коментара:

  1. Докато ме е нямало, голяма инванзия при тебе, Дани.Но , като твоя приятелка ти обещавам, че в скоро време ще ти помогна да въведеш ред. Тези своенравни госпожички ти се качиха на главата, както разбирам.Но едно не може да им се отрече - уникални са. Кога успяваш да сътворяваш тези страхотни тоалетчета, чак на човек да му се прииска да е твой персонаж. Дерзай. Целувки и на твоята принцеса.

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова си артистична, че четейки историите на куклите ти се заливам от смях :) Тази палавница е мой прототип, особено като я гледам как ходи по ръба. Пожелавам ти палавите и своенравни гостенки бързичко да хващат пътя, та да се отвори място за други красотници при теб :)

    ОтговорИзтриване
  3. Сигурно е отишла да става манекенка :)

    ОтговорИзтриване
  4. hello,is delightful to walk around here.desire a weekend litlit my you'l.hugs

    ОтговорИзтриване