четвъртък, 2 септември 2010 г.

Баша

Определено трябва да мисля за преустройство на жилищната си площ. Започнахме да ставаме твърде много а краят не се вижда. Геройски преглъщам всяка нетактична забележка отправена по мой адрес, само защото предстои есенно почистване на градината. Хората са казали "...един ден гости, два дена гости, после.....мотиката." Това чака и моите нахакани приятелки, ще се чудят къде да се скрият.
Баша обожава разходките в гората, но това силно изостря и без това  вълчият и апетит.
Младата госпожица никъде не тръгва без рунтавият си приятел Жорко. Освен, че си приличат визуално, и двамата изповядват сходна житейска философия- "Нищо не приемай лично". Когато им казах в прав текст, че са "калпазани", те просто се огледаха недоумяващо наоколо, за да видят на кого говоря. След като установиха, че няма друг в очите им се изписа дълбоко съчувствие и мило ме запитаха; "От кога си говориш сама?"





3 коментара:

  1. така ме разсмя с това:"...от кога си говориш сама.."защо ли ми е познато...А на Баша изобщо не и личи че има вълчи апетит,виж каква си е стройна хубавица истинса тигрица (цветът на косата е много предизвикателен)Страхотна е!
    Хубави почивни дни!

    ОтговорИзтриване
  2. Боже, боже - ама тя имала цвете и на шапенцето, бе. Да й имам и шортичките.Дани - страхотна си!

    ОтговорИзтриване