неделя, 5 септември 2010 г.

Грациела

Сините сливи вече са узрели а, още не сме направили популярният "Мармалад от сини сливи". За разлика от миналата година, тази е твърде благодатна за този прекрасен плод и овощните дървета са огънали клони под тежестта им. За миг си помислих, че при толкова безцелно шляещи се госпожици у дома, лесно ще намеря доброволци да помогнат, но...уви. Оказа се, че точно в този момент всички са изключително заети и не им е до сливов мармалад. Едва успях да предумам Грациела да се включи поне в брането на сливите. Наложи се да и направя куп комплименти от рода "Колко си висока (цели 55 см. истинска върлина) и стройна", "Имаш изключително грациозна походка, ще направиш успешна кариера на фотомодел." и куп подобни небивалици. След такова подмазване от моя страна, ще се наложи с месеци наред да си четкам достойнството. В крайна сметка Грациела не издържа на тази атака от суперлативи и се отправи към плодните дръвчета. Толкова се главозамая, че забрави да се преоблече и се хвърли в акция направо с парадните си дрехи.
Честно да ви кажа, много се съмнявам, че Грациела е взела думите ми на сериозно и вместо да събира сини сливи просто позира за пред камера (въображаема разбира се)

Госпожицата леко се е изморила... или попреяла.
Добре, че се е сетила да съблече жилетката си, така има шанс поне една дреха да остане здрава.
Ако сте пропуснали да видите добре дантелените кюлоти на Грациела, сега ще се разкрият в целият им блясък. Не мога да ви лиша от подобно удоволствие.

8 коментара:

  1. Ама с тези снежнобели кюлотки какви сливи, бе - девицата става само за пред камери.Няма да ядеме мармалад - прощаваме й.

    ОтговорИзтриване
  2. чудесна е и тоалета е много сладък-абсолютна сладурка!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесват тези снимки на стълбата :) . Много хубави плетени дрешки им подаряваш на тези твой кукли :) . Ще си откраднем някоя :) !

    ОтговорИзтриване
  4. Действай Мари,самата аз не спирам да разглеждам блоговете с плетки и да се прехласвам (е,някои стават част от гардероба на моите кокони ама няма как, вече всичко е измислено).

    ОтговорИзтриване
  5. Чак такъв майстор в плетенето не съм :( . Има много да се уча .

    ОтговорИзтриване
  6. Като гледам къде снимаш и ти завиждам малко. Много хубави снимки могат да се правят на село . Това ми е слабост . Смао ми дай апарат и ме остави . :) Къде е това село ? Как се казва ?

    ОтговорИзтриване
  7. Малка сладурка,чудничка и миличка!!!!

    ОтговорИзтриване