понеделник, 30 август 2010 г.

Прюданс

Едва от вчера е тук, а вече имам желание да я натупам. Явно г-ца Прюданс (само болен мозък  може да измисли подобно име, горкото дете) обърка моята селска къща с хотел "Риц", за което ще си имаме разправии. Още с пристигането си пожела самостоятелна стая и никой да не я безпокои преди 10.00 ч. Оказа се, че това е най- невинното и желание. Последваха претенции по отношение на храната, температурата на топлата вода, въздуха в стаята и да ухаел на борови шишарки и т.н. Само на шишарки, ще ми стане ако продължава в същият дух. Добре, че обича често да е сред природата та имам време да успокоя изострените си нерви, защото броенето до десет не помага.
Тук Прюданс разпуска своето напрегнато тяло под приглушените лъчи на отиващото си Августовско слънце. В последните години медицината категорично се обяви против солариумите и младата дама е напълно запозната с тенденциите "Живот близко до природата"
В желанието си да се добере до няколко шипки, Прюданс така се заплете в храсталака, че се наложи да потърсим помощта на Горският.
Понеже заплетената в храсталаци Прюданс беше доста забавна гледка, ще ви покажа още две снимки....ха, ха, ха
Всичко мина благополучно и малката кокетка отново е готова да позира.

5 коментара:

  1. скъпа Наде ,направо нямам думи за тези страхотни мадами,толкова са красиви и големи чаровници!

    ОтговорИзтриване
  2. Хъм, защо ли си мисля, че ти си я насърчила да се катери по шипката :)))
    Чудна е!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте Дани,
    Чудесни кукли, поздравявам ви!
    Но искам да попитам нещо от какво или как се прави нослето на куклата?
    Благодаря ви
    Поздрави Дани!

    ОтговорИзтриване
  4. С удоволствие ще споделя с Вас техннологията на правене, но нямам достъп до профила Ви. Имам нужд от адрес за контакт.
    Много поздрави и успех.

    ОтговорИзтриване
  5. И нали съм си простичка - изчезна ми предишния коментар и се опасявам да не изскочи и да се повтарям, но и ще го потретя - Дани - вече си се специализирала страхотно с този род кукли. Тоалетчето на госпожицата ми хареса много в тази гама и се питам - на малката твоя сладурана плетеш ли такива красоти . Ох, щипни я по дупенцето!

    ОтговорИзтриване