вторник, 30 ноември 2010 г.

Нушка

Нушка наистина е нежна като горска теменужка, но не и толкова срамежлива (за съжаление).Още с пристигането си ми поръча да и направя сандвичи и фреш от цитрусови плодове и ако може да побързам, че искала да хване предиобедното слънце за разходка. По обяд слънцето започвало да грее много силно и това действало пагубно върху нежната и кожа. Съгласих се с известна неохота, но възможността , да ми се разкара от главата дори и само за малко, не беше за изтърване. Истинската изненада настъпи, когато видях че и Божко доста припряно тръгна след нея. Вчера беше заявил на всеослушание, че няма нищо по-досадно от малка руса кокетка с розова шапка, а днес предложи да и носи чантичката за пикник.
Това ми напомня за моето мъжле. Все още го цитират приятелите му от ергенските години пред които е заявявал твърдо и категорично, че никога няма да се ожени за руса жена. Ха-ха-ха !!! По руса от мен....здраве му кажи.

Определено Божко има вкус по отношение на жените....дори и да са още малки.

2 коментара:

  1. Мале, срахотна е тая малка руса кокетка с розова шапка. А с Божко са си лика прилика. Кога сварваш да вдигаш и да слагаш у вас от гости не може да се размине човек. ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна госпожица! С тази руса коса и бледа кожа, много ясно че ще се страхува от слънцето:) А Божко не е будала:)

    ОтговорИзтриване